Спеціальні потреби

Тіла жертв авіакатастрофи в Єгипті перевезено до Росії


Metrojet Airbus A321, який розбився на Синаї
Metrojet Airbus A321, який розбився на Синаї

Російські родини розпочали процес опізнання тіл жертв катастрофи російського пасажирського літака в Єгипті. Як повідомляє агентство Ассошіейтед Пресс, вже опізнано десять тіл. Представник російського Міністерства з надзвичайних ситуацій заявив АП, що в понеділок і у вівторок сто сорок тіл жертв і понад 100 частин перевезено до Санкт-Петербурга двома літаками.

Всі 224 пасажири і члени екіпажу загинули на борту Аеробуса А321, який упав на Синайському півострові приблизно через 20 хвилин після старту з аеропорту в Шарм ель-Шейх. Літак здійснював рейс до Санкт-Петербурга. Серед жертв було також троє українських громадян.

Представники російського повітряного транспорту заявили, що «чорні скриньки» з авіалайнера були дещо пошкоджені та вже пройшли попередню інспекцію.

Офіційні особи покликалися на «зовнішні» причини катастрофи після виключення моржливості технічних пеполадок або людської помилки. Проте вони не дали доказів на підтвердження своїх заяв, а пізніше російський міністр повітряного транспорту назвав ці коментарі «передчасними і не основаними на реальних фактах».

Дивіться також: Ось що чекає на Туреччину після несподіваної перемоги Ердогана

Ось що чекає на Туреччину після несподіваної перемоги Ердогана. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:03:16 0:00

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG