Спеціальні потреби

У Єгипті звільнено американських заручників


За повідомленням влади Єгипту, двох американських туристів і місцевого гіда, захоплених чотири дні тому на Синайському півострові – викрадачі відпустили.

У п’ятницю, група озброєних чоловіків-бедуїнів захопила в заручники Мішеля Луїса, Лісу Альфонсе та їхнього гіда-єгиптянина. Вони були учасниками автобусної екскурсії по гористій місцевості в центрі Синайського півострова і їхали до спорудженої у шостому столітті християнської церкви, коли раптово їх зупинили бедуїни. Луїс, Альфонсе та гід опинилися в заручниках.

Влада повідомила, що за викрадення туристів несе відповідальність Джірми Абу Масух, який належить до провідного плем’я бедуїнів на Синаї. Абу Масух домагається від єгипетської поліції звільнення його дядька, якого було позбавлено волі за посідання півтонни наркотиків.

Син Луїса, Жан, сказав Голосу Америки, що його батько, який є американцем гаїтянського походження і пастором церкви у Бостоні, організує такі прощі кожного року
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG