Спеціальні потреби

У Єгипті чергові сутички демонстрантів з поліцією


У Єгипті чергові сутички демонстрантів з поліцією
У Єгипті чергові сутички демонстрантів з поліцією

У Єгипті в п’ятницю відбулися сутички між силами безпеки та демонстрантами, які знову вийшли на вулиці, вимагаючи покласти край військовому правлінню в країні.

Сотні протестувальників у Каїрі кидали каміння та пляшки із запальною сумішшю у поліцейських, які намагались розігнати демонстрації водометами та пострілами у повітря. Під час сутичок кілька людей зазнали поранень.

За словами очевидців, заворушення почалися у четвер ввечері після того, як в Інтернеті з’явились фотографії, які підтвердили факти побиття поліцейськими демонстранта після його арешту. Активісти вимагають від військового уряду передати владу в країні цивільним.

Єгиптяни чекають офіційних результатів другого туру парламентських виборів, що відбулися на цьому тижні. За попередніми припущеннями, домінуючу підтримку виборців отримали ісламістські партії. Як очікується, остаточні результати буде оприлюднено в п'ятницю або суботу.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG