Спеціальні потреби

Компанія Волт Дісней обіцяє заборонити рекламу солодощів


З 2015-го року компанія Волт Дісней заборонить рекламу продуктів низької харчової якості на своїх радіо- і телеканалах, а також – веб-сайті.

Компанія Волт Дісней стала першим медіа-гігантом США, який обіцяє заборонити рекламу продуктів низької харчової якості на своїх радіо- і телеканалах, а також – на власному веб-сайті.

«Батьки нам говорять, що їм потрібна наша підтримка. І ми прислуховуємося. Тому що, чим краще ми відповідатимемо очікуванням батьків, тим кращим буде наше майбутнє».
Боб Айгер
У компанії заявили, що в 2015-му році вони відмовляться від реклами шоколадних батончиків, продуктів з високим змістом солі та цукру.

«Батьки нам говорять, що їм потрібна наша підтримка. І ми прислуховуємося. Тому що, чим краще ми відповідатимемо очікуванням батьків, тим кращим буде наше майбутнє. Як з’ясувалося, робити правильні речі для дітей є розумною стратегією бізнесу для Волт Діснея», – заявив Боб Айгер, голова ради директорів і виконавичй директор компанії.

Програми Діснея також почнуть пропагувати харчування для дітей, що містить овочі та фрукти, обмежене в калоріях, солі та цукрі. Меню в Діснейлендах матимуть більш здорові страви, які рекламуватиме Міккі Маус.

Перша леді Мішель Обама, яка веде національну компанію боротьби з ожирінням серед дітей, заявила, що нова політика Діснея відігратиме ключову роль у здоров’ї американських дітей.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в WhatsApp

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в WhatsApp

XS
SM
MD
LG