Спеціальні потреби

Гілларі Клінтон здійснює візит до Ізраїлю


Державний секретар США Гілларі Клінтон перебуває в Ізраїлі, де на порядку денному її переговорів з ізраїльськими та палестинськими лідерами стоять питання близькосхідного мирного процесу, політичні кризи у Сирії та Єгипті і потенційна ядерна загроза з боку Ірану.

У понеділок, пані Клінтон зустрілася з президентам Ізраїлю Шимоном Пересом і палестинським прем’єр-міністром Саламом Фаядом.

Державний секретар заявила, що прибула до Ізраїлю «у момент великих змін та перетворень у регіоні» і у час непевності, як також можливостей».

Також заплановані зустрічі Гілларі Клінтон з прем’єр-міністром Ізраїлю Беньяміном Нетаньягу і міністром оборони Егудом Бараком.

У вівторок, держсекретар повертається до Вашингтона, завершуючи 12-денну поїздку, у ході якої вона відвідала дев’ять країн Європи та Азії.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG