Спеціальні потреби

Китайці ведуть кібер-атаки проти важливих установ у США


Базована у Сполучених Штатах організація, що займається Інтернетом, звинувачує китайський уряд у причетності до кампанії кібер-атак проти американських бізнесів, уряду і дуже важливої інфраструктури.

У звіті, опублікованому на 60 сторінках у вівторок, організація Мендіант подала подробиці десятків атак, базованої у КНР відомої групи, яка, як сказано, користується прямою урядовою підтримкою, щоб вести довгострокову і широку кампанію кібер-шпигунства.

Медіант заявила, що китайська група, відома як APT1, від 2006 року вкрала величезну кількість даних у майже 150 організацій, переважно базованих у Сполучених Штатах. У звіті не подано назв установ, проти яких була скерована діяльність китайців, але сказано, що йдеться про 20 важливих галузей індустрії, від ІТ до таких, що надають фінансові послуги.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Відео - найголовніше

Реакція на виступ Блінкена з гітарою в Києві. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:01:26 0:00
XS
SM
MD
LG