Спеціальні потреби

У Бразилії проголошену жалобу після трагічної пожежі в нічному клубі


У Бразилії в результаті пожежі в нічному клубі загинуло щонайменше 230 осіб. Пожежа сталася в неділю вранці в нічному клубі в місті Санта-Марія.

Офіційні особи кажуть, що в момент спалаху пожежі в клубі було багато студентів. Очевидці повідомили, що член музичного ансамблю підпалив сигнальну ракету або феєрверк і підняв його до стелі, в результаті чого протягом кількох хвилин полум’я охопило весь будинок.

Багато жертв загинули від диму або під ногами охоплених панікою присутніх, які кинулися до виходу, щоб втекти з будинку через єдині двері, які не були закриті.

В Бразилії проголошена жалоба. У понеділок, серед іншого, в столиці країни скасовано заходи для відзначення 500 днів до змагань за Кубок світу з футболу 2014.

Катастрофа сталася в час, коли Бразилія намагається показати решті світу, що вона готова бути господарем змагань за Кубок світу з футболу наступного року та Олімпійських ігор у 2016 році.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG