Спеціальні потреби

Родичі загиблих в Бенгазі американців подали в суд на Гілларі Клінтон


Гілларі Клінтон на свідченнях у Конгресі у справі Бенгазі
Гілларі Клінтон на свідченнях у Конгресі у справі Бенгазі

У позовній заяві батьки загиблих звинувачують Гілларі Клінтон в неправомірних діях, які призвели до загибелі їхніх синів

Батьки двох американців, які загинули під час атаки на дипломатичний комплекс США в Бенгазі в 2012 році, подали до федерального суду у столичному Вашингтоні у понеділок позов проти кандидата в президенти США від Демократичної партії Гілларі Клінтон.

Про це у повідомленні видання The New York Times.

У позовній заяві Патриша Сміт, матір Шона Сміта, та Чарлз Вудс, батько Тайрона Вудса, звинувачують Клінтон в неправомірних діях, які призвели до загибелі їхніх синів, а також в наклепі і завданні моральної шкоди.

Крім того в документі передбачається, що використання Клінтон приватного сервера для електронного листування призвело до загибелі Сміта і Вудса. Крім цього в позовній заяві зазначається, що використання Клінтон приватної електронної пошти могло посприяти тому, що бойовики «дізналися про місцезнаходження посла США в Лівії Крістофера Стівенса».

Напад на консульство Сполучених Штатів в лівійському Бенгазі стався 11 вересня 2012 року, в результаті чого загинув посол США Стівенс і ще троє американців – співробітник інформаційного відділу дипслужби Сміт та спецпризначенці Вудс і Ґлен Догерті.

Дивіться також: Ось чому російські хакери справді можуть вплинути на вибори у США

Ось чому російські хакери справді можуть вплинути на вибори у США. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:02:45 0:00

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG