Спеціальні потреби

Під обваленим будинком у Бангладеш знайдено жінку, яка пережила катастрофу


У Бангладеш рятувальники повідомили, що під уламками будинку, який обвалився понад два тижні тому, вони знайшли живу жінку. Уже раніше робітники розшуково-рятувальних бригад втратили надію на знайдення більшої кількості тих, що вижили катастрофу неподалік Дакки. В результаті обвалу будинку, в якому було кілька текстильних фабрик, загинуло понад 1000 людей.

Після катастрофи, що сталася 24 квітня, уряд Бангладеш закрив 18 швейних фабрик. В багатоповерховому будинку біля Дакки було п’ять швейних фабрик.

Офіційні особи кажуть, що використання кількох важких генераторів на вищих поверхах будинку, можливо, спричинилося до обвалу, тому що не передбачалося, що структура будинку витримає такий тягар.

Після катастрофи оргаи влади арештували кількох людей.

Тимчасом у середу, в результаті пожежі на швейній фабриці в Дацці, загинуло восьмеро людей. Пожежа сталася в час, коли більшість робітниць пішла додому.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG