Спеціальні потреби

Число загиблих внаслідок обвалу будівлі в Бангладеш перевищило 400


Згідно з повідомленням, кількість загиблих у результаті обвалу будинку, в якому містилися фабрики з пошиття одягу, перевищила 400 осіб. Тим часом, у столиці країни, місті Дака, пройшли велелюдні першотравневі демонстрації, учасники яких вимагали смертної кари для власника будинку і безпечних умов праці на фабриках.

У вівторок, суд звернувся до влади Бангладеш із запитом про замороження майна власника будівлі Мохаммеда Сохеля Рани, як також власників швейних фабрик, які були там розміщені. За повідомленням поліції, вони зігнорували офіційні попередження евакуювати з фабрик людей після того, як за день до обвалення інспектори виявили в стіні будівлі тріщини.

Правоохоронці тримають під вартою вісьмох людей, у тому числі інженерів-будівельників.

В очищувальних роботах рятувальники застосовують важку техніку. Влада передбачає, що кількість жертв зростатиме, оскільки список людей, які пропали безвісти, нараховує кількасот осіб. На момент обвалу в будинку перебувало понад 3 000 людей.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG