Спеціальні потреби

На місці обвалу будинку в Бангладеш подовжуються очищувальні роботи


У Бангладеш робітники застосовують важку техніку для очищення місця після фабричного комплексу біля Дакки, де в середу, в результаті обвалу, загинули сотні людей.

У понеділок прем’єр-міністр Шейх Гасіна вперше відвідала місце катастрофи. Тимчасом повідомляється, що кількість смертельних жертв досягла понад 380 людей.

Очевидці кажуть , що рятувальники плакали, коли в неділю на місці спалахнула пожежа, в результаті якої загинула жінка, що опинилася в пастці. Як вважається, це остання особа, яка вижила обвал будинку. Проте органи влади передбачають, що кількість жертв збільшуватиметься, тому що невідома ще доля сотень людей. В будинку в момент катастрофи було понад три тисячі людей.

В неділю поліція заарештувала власника фабричного комплексу, який розташований неподалік кордону з Індією, Мохаммеда Согела Рану.

Його не могли знайти з часу обвалу будинку. Поліція каже, що Рана і менеджери швейної фабрики зігнорували попередження офіційних осіб, щоб вони евакуювали будинок після того, як під час перевірки у вівторок інспектори знайшли тріщини у стінах.

Рану заарештовано наступного дня після того, як органи влади затримали двох керівників і двох інженерів фабрики.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG