Спеціальні потреби

У морі знайдено тіла пасажирів літака компанії AirAsia


Індонезійські офіційні особи знайшли щонайменше 40 тіл пасажирів літака компанії AirAsia, який у неділю під час шторму впав у море.

У вівторок місцеве телебачення показало, як рятувальні вертольоти витягали тіла з Яванського моря в районі, що приблизно за 160 кілометрів від узбережжя острова Борнео.

Родини пасажирів літака плакали, коли побачили перші кадри з операції, тіла, які не мали на собі рятувальних жилетів.

До вечора рятувальники знайшли лише четверту частину тіл осіб, що були на борту літака. Нікого з пасажирів або членів екіпажу не знайдено живим.

Місце, де знайдено тіла жертв, встановлено після виявлення уламків, включно з імовірним оранжевим рятувальним жилетом, багажем і червоно-білими аварійними дверима.

Пошуки з повітря також виявили те, що виглядало на тінь під поверхнею води. Вважається, що це, можливо, головна частина фюзеляжа літака Airbus A320-200.

В оприлюдненій у вівторок ввечері заяві компанія AirAsia підтвердила, що це пропалий безвісти літак, який зник у неділю в половині дороги під час того, що вважається коротким двогодинним рейсом між індонезійським містом Субарая і Сінгапуром.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG