Спеціальні потреби

Спільна афгансько-пакистанська комісія розслідуватиме обстріли на кордоні


Президенти Афганістану та Пакистану домовилися направити до кордону спільну військову комісію, яка розслідуватиме нещодавні обстріли, які призвели до загострення відносин між обома країнами.

Гамід Карзай і його пакистанський колега Асіф Алі Зардарі зустрілися у вівторок за лаштунками саміту Організації ісламського співробітництва, який проходить у Мецці в Саудівській Аравії.

За повідомленням канцелярії афганського президента, Карзай попросив Зардарі негайно зупинити напади на афганську територію з пакистанського боку кордону кажучи, що такі обстріли мають «надзвичайно негативний вплив» на відносини між країнами.

Канцелярія пакистанського президента заявила, що обидва лідери «повністю поділяють погляд, що всім угрупованням слід уникати насильства, і приєднатися до мирного процесу в Афганістані, - заради миру і стабільності цілого регіону».
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG