Спеціальні потреби

Головне про коронавірус. 24 травня

  • У світі офіційно зафіксовано 5.3 мільйони випадків COVID-19 і понад 341 тисячу смертей за даними університету Джонса Гопкінса.

США розроблять вакцину проти коронавірусу першими та поділяться з рештою світу – Радник з питань нацбезпеки

США стануть першою країною, яка знайде вакцину проти коронавірусу, заявив у неділю в ефірі програми телеканалу NBC«Зустріч з пресою» Радник питань національної безпеки США Роберт О’Браєн.

«Ми отримаємо вакцину першими. Ми робимо величезну роботу у розробці ліків та вакцини, і щойно ми їх отримаємо, ми поділимось зі всіма не лише в Америці, але і з усім світом»,– заявив посадовець. О’Браєн каже, що США рухаються швидко, використовуючи американські інновації для того, щоб розробити ліки та вакцину проти COVID-19: «Ми зупинимо спроби Китаю зламати комп’ютерні системи наших університетів, щоб вкрасти цю інформацію. Ми отримаємо вакцину та дамо її усьому світу», – сказав він в ефірі НБС.

Як працює метрополітен у Вашингтоні та Нью-Йорку за часів карантину

Як працює метро у Вашингтоні та Нью-Йорку за часів карантину. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:03:31 0:00

«Китайським Чорнобилем» назвав інформаційну політику Пекіну щодо коронавірусу Радник з нацбезпеки США

Високий посадовець Білого дому порівняв відповідь Китаю на спалах коронавірусу з прихованням радянським керівництвом інформації про аварію на Чорнобильській атомній станції 1986 року.

Радник з нацбезпеки США Роберт О’Браєн в ефірі програми НБС «Зустріч з пресою» сказав, що Пекін знав, що відбувалося з вірусом, який пішов з Уханю, ще у листопаді, але брехав Всесвітній організації охорони здоров’я та не допустив експертів з-за кордону до цієї інформації.

XS
SM
MD
LG