Спеціальні потреби

Адвокати Манафорта не зуміли засекретити частину відповіді на звинувачення Мюллера у брехливих свідченнях


Адвокати колишнього голови виборчої кампанії Трампа Пола Манафорта подали відповідь на твердження спеціального прокурора Роберта Мюллера про те, що їхній клієнт неодноразово брехав федеральним слідчим. Про це повідомляють американські ЗМІ. Частина доповіді мала бути прихована від громадськості, але на заваді цьому стала помилка команди захисту.

Видання The Hill пояснює, що юристи за згодою суду прагнули, щоб громадськість не дізналась, чи Манафорт заперечує твердження Мюллера. Мюллер заявляв, що Манафорт брехав про свої контакти з адміністрацією Трампа, а також про його контакти з помічником, підозрюваним у зв'язках з російською розвідкою.

Попри намагання приховати частину змісту подання, численні оглядачі звернули увагу, що юристи Манафорта не зуміли зачорнити частини подання до суду. Як виявилось, юристи банально виділили чорний шрифт тексту чорним. Ймовірно при конвертації файлу до формату PDF виділення було збережено, а не трансформовано у нетекстове зображення. При копіюванні зачорнених фрагментів і перенесенні їх до текстового редактора, можна побачити прихований текст в усій повноті.

У зачорнених фрагментах міститься інформація про відповіді Манафорта щодо плану щодо мирного врегулювання в Україні, який намагались передати Трампу, та про спілкування Манафорта із Костянтином Клімніком, якого пов'язують з урядом Росії.

Дивіться також: В інвалідному візку та в тюремній робі – Манафорт знову з’явився у суді

В інвалідному візку та в тюремній робі – Манафорт знову з’явився у суді. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:03:39 0:00

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG