Спеціальні потреби

Пенс прибув до Японії для переговорів з питань безпеки та торгівлі


Віце-президент США Майк Пенс і його дружина Карен прибули до Японії
Віце-президент США Майк Пенс і його дружина Карен прибули до Японії

Напередодні віце-президент заявив, що США переглядають торговельні угоди, щоб вони були вигідні як Америці, так і її партнерам


Віце-президент Майк Пенс прибув до Японії для переговорів, увага яких, як очікується, зосереджуватиметься на питаннях торгівлі з головним союзником Америки в регіоні.

Завершуючи візит до Південної Кореї, Пенс заявив провідним підприємцям в Сеулі у вівторок, що адміністрація вивчає торговельні угоди свіжим поглядом в рамках своєї політики «Америка – понад усе».

«Ми переглядаємо наші торговельні угоди по всьому світу, з тим щоб вони йшли на благо нашої економіки і на благо нашим торговельним партнерам», - заявив Пенс, виступаючи в Американській торговій палаті в Кореї.

Представники Білого дому повідомили, що зустрічі економічного характеру в Токіо з заступником прем'єр-міністра Таро Асо і іншими офіційними особами, покликані закласти основу для майбутніх дискусій після того, як США вийшли з угоди, яка об’єднувала країни тихоокеанського регіону.

Дивіться також: У США заговорили про можливі наслідки обмеження видачі робочих віз H2B

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG