Спеціальні потреби

Звіт про зниклий малайзійський літак не виявив нічого підозрілого


У неділю Малайзія оприлюднила проміжний звіт про зникнення літака Малайзійських авіаліній рейсу MH370, рівно через рік після того, як Боїнг 777 з 239 пасажирами та членами екіпажу безслідно зник.

Звіт обсягом 584 сторінки не пролив світла на причини таємничого зникнення. Пілот і члени екіпажу, сказано у звіті, не мали жодних відхилень у поведінці чи звичках, і вивчення документації щодо технічного обслуговування не виявило нічого підозрілого.

Єдиним незвичним фактом стала інформація про те, що термін придатності батареї, з якої живився маяк для визначення розташування, закінчився за рік до зникнення. Однак це не могло порушити роботу самого бортового самописця.

Пошуки зниклого літака далеко від західного узбережжя Австралії, які, за оцінками, обійшлися в 200 млн дол., не виявили жодних його слідів.

У статті використано деякі матеріали Reuters.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG