«Вищий ступінь відданості» - нова книга екс-директора ФБР про президентство Трампа

Джеймс Комі

Нова книга Джеймса Комі побачить світ 17 квітня

Колишній директор ФБР Джеймс Комі розкритикував президента США Дональда Трампа, звинувативши його в неетичності і схильності до брехні у своїй новій книзі.

У книзі також стверджується, що в перші дні президентства Трамп настійно вимагав, щоб ФБР спростувало непристойні чутки про нього, стверджуючи, що вони не відповідають дійсності, але можуть засмутити його дружину.

У книзі Комі порівнює Трампа з мафіозі і заявляє, що його поведінка в якості лідера «заснована на егоїзмі» і очікуваннях «особистої відданості».

Комі також розповідає нові подробиці про своє спілкування з Трампом і про своє рішення у справі про електронну пошту Гілларі Клінтон.

Трамп зображений в книзі як фігура мафіозного типу, яка намагається стерти межу між правоохоронними органами і політикою. Автор також стверджує, що президент чинив на нього тиск у зв'язку з розслідуванням про російське втручання у вибори.

Книга під назвою «Вищий ступінь відданості» (A Higher Loyalty) вийде в продаж 17 квітня. Інформаційне агентство Associated Press вже ознайомилося з текстом.

«Президентство Дональда Трампа загрожує багато чому хорошому в цій країні», - пише Комі, називаючи адміністрацію «лісовою пожежею», яку не під силу стримати представникам уряду з високими етичними стандартами.

Дивіться також: Що Помпео казав про Україну під час слухань із затвердження на посаді держсекретаря США

Your browser doesn’t support HTML5

Що Помпео казав про Україну під час слухань із затвердження на посаді держсекретаря США. Відео