На кордоні з Туреччиною бойовики «Ісламської держави» вбили щонайменше 20 сирійців

Терористичне угруповання «Ісламська держава» взяло на себе відповідальність за вибух, у результаті якого загинуло щонайменше 20 людей. Більшість жертв – підтримувані Туреччиною бійці сирійської опозиції з північно-західного району країни.

Нападник-смертник замінованою машиною атакував автоколону повстанців неподалік переходу через кордон у селі Атмех, у районі, де повстанці та ісламські екстремісти ведуть бої уздовж кордону.

Базована у Великобританії неприбуткова організація Syrian Observatory for Human Rights повідомила, що загинула 21 особа.

Екстремістське угруповання взяло на себе відповідальність за атаку у повідомленні онлайн.

Серед убитих був був суддя та інший високопоставлений службовець судової системи з Алеппо. Про це повідомив представник повстанців.

Один очевидець сказав інформаційному агентству Reuters, що більшість убитих – члени угруповання Фалік аль-Шам, яке пліч-о-пліч з турецькими солдатами бореться проти бойовиків «Ісламської держави».

Дивіться також: Комітет захисту журналістів закликає Росію звільнити українського журналіста Романа Сущенка або оприлюднити докази його вини

Your browser doesn’t support HTML5

Комітет захисту журналістів закликає Росію звільнити українського журналіста Романа Сущенка або оприлюднити докази його вини. Відео