«Пана Путіна треба зупинити» – конгресмен США Маккол після візиту до України

Майкл Маккол

Україна - епіцентр війни проти путінської агресії, російської агресії, розгорнутої не тільки проти України, а і проти всього світу - конгресмен Майкл Маккол

«Ця країна (Україна) зараз знаходиться в стані війни з Росією, з Путіним. В той час, як я промовляю ці слова чотири мільйони людей знаходяться під окупацією на сході України, а Крим захоплений Росією», - поділився враженнями від візиту до України голова комітету Палати представників США з внутрішньої безпеки Майкл Маккол. Делегація конгресменів, яку очолював пан Маккол, провела ряд зустрічей в Україні раніше цього місяця.

Тут є епіцентр війни проти путінської неприкритої агресії, російської агресії, розгорнутої не тільки проти України, а і проти всього світу.
Майкл Маккол

«Тут є епіцентр війни проти путінської неприкритої агресії, російської агресії, розгорнутої не тільки проти України, а і проти всього світу. Кожного дня існує невидима кіберзагроза, загроза відключення електромереж, фінансового сектору і, власне, уряду» , - зазначив конгресмен, додавши: «Ми багато чого можемо навчитись в України і вже дізнались багато протягом цієї подорожі, але єдина річ очевидна – пана Путіна треба зупинити»​

«Час цієї поїздки був обраний абсолютно вірно, так як Росія продовжує вдаватись до кібервійни і провадити військові дії проти наших союзників. Ми повинні продовжувати працювати і підтримувати ці європейські країни в боротьбі проти всіх і кожної російської дії з дестабілізації та втручання до них. Після перебування на передньому краї російської агресії і, провівши переговори з лідерами інших країн, я усвідомив, що нам потрібно робити для того, що б підтримати їх, і також дізнався про те, чого може навчити нас їх досвід задля посилення нашої кібербезпеки та національної безпеки», - йдеться в заяві конгресмена Майкла Маколла, розміщеній на сайті Комітету.

Дивіться також: Трамп назвав тероризм та російську агресію серед головних загроз, на яких має сфокусуватися НАТО

Your browser doesn’t support HTML5

Трамп назвав тероризм та російську агресію серед головних загроз, на яких має сфокусуватися НАТО. Відео