Спеціальні потреби

Змова – це не злочин – президент США


Змовлялись демократи та Гілларі Клінтон, а не Дональд Трамп - пише президент США

«Змова (collusion - прим. ГА) не є злочином, але це не має значення, оскільки не було жодної змови (за винятком шахрайки Гілларі і демократів)!», - написав президент США Дональд Трамп у Twitter у вівторок уранці, ймовірно маючи на увазі розслідування спеціального прокурора Роберта Мюллера щодо можливого втручання Росії у президентські вибори в США 2016 року та можливої змови Москви з кампанією Трампа.

Твіт президента з’явився напередодні судового розгляду справи Пола Манафорта, колишнього голови кампанії Трампа. Манафорта судять за звинуваченнями, які не пов'язані з його роботою у виборчому штабі Дональда Трампа, який він певний час очолював.

Перший судовий розгляд у 14-місячному розслідуванні Мюллера щодо Росії, привертає нову увагу до розслідування, яке супроводжує президентство Трампа.

Незважаючи на те, що змова технічно не є карним злочином, Роберт Мюллер розслідує будь-яку координацію між російським урядом та кампанією Трампа і може винести звинувачення у змові, якщо виявить, що будь-який член кампанії співпрацював з Росією, щоб порушити закони США.

Читайте також: Унікальні фото Манафорта з Януковичем, які Манафорт хотів приховати від присяжних

Дивіться також: Пола Манафорта привезли до суду

Пола Манафорта привезли до суду. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:00:34 0:00

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG