Спеціальні потреби

«Вищий ступінь відданості» - нова книга екс-директора ФБР про президентство Трампа


Джеймс Комі
Джеймс Комі

Нова книга Джеймса Комі побачить світ 17 квітня

Колишній директор ФБР Джеймс Комі розкритикував президента США Дональда Трампа, звинувативши його в неетичності і схильності до брехні у своїй новій книзі.

У книзі також стверджується, що в перші дні президентства Трамп настійно вимагав, щоб ФБР спростувало непристойні чутки про нього, стверджуючи, що вони не відповідають дійсності, але можуть засмутити його дружину.

У книзі Комі порівнює Трампа з мафіозі і заявляє, що його поведінка в якості лідера «заснована на егоїзмі» і очікуваннях «особистої відданості».

Комі також розповідає нові подробиці про своє спілкування з Трампом і про своє рішення у справі про електронну пошту Гілларі Клінтон.

Трамп зображений в книзі як фігура мафіозного типу, яка намагається стерти межу між правоохоронними органами і політикою. Автор також стверджує, що президент чинив на нього тиск у зв'язку з розслідуванням про російське втручання у вибори.

Книга під назвою «Вищий ступінь відданості» (A Higher Loyalty) вийде в продаж 17 квітня. Інформаційне агентство Associated Press вже ознайомилося з текстом.

«Президентство Дональда Трампа загрожує багато чому хорошому в цій країні», - пише Комі, називаючи адміністрацію «лісовою пожежею», яку не під силу стримати представникам уряду з високими етичними стандартами.

Дивіться також: Що Помпео казав про Україну під час слухань із затвердження на посаді держсекретаря США

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Відео - найголовніше

МВФ: Важливо, щоб українські біженці повернулись. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:00:25 0:00
XS
SM
MD
LG