Спеціальні потреби

Червоний Хрест просить надати допомогу жертвам повені у В’єтнамі


Повінь у В’єтнамі
Повінь у В’єтнамі

Міжнародна організація Червоного Хреста звернулася з проханням надати 1.2 мільйона доларів на допомогу 42 тисячам людей, які серйозно потерпіли в результаті повені, що вже кілька тижнів завдає збитків у В’єтнамі.

В оприлюдненій у четвер заяві Червоний Хрест заявив, що головною метою є постачити готівку, предмети домашнього вжитку, питну воду, гігієнічні набори, медикаменти і притулок.

Високопоставлений представик Червоного Хреста у В’єтнамі заявив, що його організація зробила багато, включно з розподілом трьох тисяч тисяч наборів домашнього вжитку. Проте він додав, що потреби дуже великі.

В’єтнамські органи влади повідомили, що в результаті повені загибло 100 людей, включно з багатьма дітьми. Повінь розпочалася у вересні в дельті річки Меконг. Повінь заторкнула понад 600 тисяч людей і залила понад 125 тисяч житлових будинків.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG