Спеціальні потреби

​Відео пацієнтки, що бореться з раком, надихає мільйони людей


Ана-Алесія Аяла та її подруга у популярному відео
Ана-Алесія Аяла та її подруга у популярному відео

Ана-Алесія Аяла бореться з рідкісною пухлиною, яка поширилася з її матки в яєчники і шлунок з грудня 2015 року. 32-річна мама зі штату Техас стала відомою в Інтернеті через відео, яке вона опублікувала під час свого перебування в лікарні.

На відеоролику Аяла разом зі своєю подругою виконує популярний танець «Juju on That Beat», назву якого вона перефразувала на «Juju on That Chemo».

«Хто сказав, що рак і хіміотерапія повинні вас гнітити?», підписала відео Аяла. «Ми будемо сміятися останні!! Мати дивовижну партнерку для хіміотерапії, таку як Даніель Андрус, яка завжди готова до танцювальної вечірки, теж допомагає!! Ми хочемо показати світу, що танці та сміх є найкращими ліками», пояснила жінка.

Андрус, яка не є хворою на рак, познайомилася з Аялою на занятті з фітнесу.

Відео зібрало майже вісім мільйонів переглядів і було поширене більше ста тисяч разів на Facebook. Понад п’ять тисяч коментаторів залишили позитивні повідомлення для Аяли. Як жінка повідомила телеканалу KVUE, вона і її чоловік намагалися завагітніти другою дитиною, коли Аялі був поставлений діагноз.

«Стаціонарне лікування було нелегким спочатку», поділилася Аяла. «Найважчим було перебувати далеко від нашої 3-річної дитини. Ми святкували її день народження в моїй лікарняній палаті в липні, і медсестри прийшли та співали їй».

Жінка розповіла телестанції, що хоче, щоб відео спонукало інших пацієнтів виходити із зони комфорту і жити сьогоднішнім днем.

«Сміх – це найкращі ліки, і я сподіваюся, що мені вдасться змусити людей посміхатися, навіть якщо за рахунок моїх невдалих танцювальних рухів», наголосила Аяла.

Дивіться також: Українська дівчинка із синдромом Дауна стала знаменитістю і прикладом для наслідування в США

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG