Спеціальні потреби

Обама і Ромні обмінялися жартами на благодійній вечері


Ромні та Обама віджартувались на званій вечері
please wait

No media source currently available

0:00 0:02:20 0:00
Direct link

Ромні та Обама віджартувались на званій вечері

Президент США Барак Обама і його суперник від Республіканської партії Мітт Ромні жартували над собою і один над одним на благодійній вечері, яка відбулася в Нью-Йорку в четвер.

Цей захід, влаштований католицькою єпархією Нью-Йорка в розкішному готелі Waldorf-Astoria, дав нагоду кандидатам трохи відволіктися від жорсткої передвиборної кампанії.

Мультимільйонер Ромні почав свій виступ з того, що пожартував з приводу власного багатства. Звертаючись до елегантно одягненої аудиторії, він сказав: «Приємно, що я і Енн (дружина Ромні - ред.) можемо трохи розслабитися в звичній домашній одежі».

Обама пожартував з приводу свого виступу на перших президентських дебатах, на яких, як вважає чимало оглядачів, він виглядав втомленим і млявим.

«Це вже моя третя зустріч з губернатором Ромні за останній час. Як багато хто з вас помітили, на других дебатах я виглядав більш енергійним. Я дійсно зрозумів, що добре відпочив після того, як на перших дебатах - подрімав», - сказав президент.

Вечеря проводилася на честь демократа Альберта Сміта, колишнього губернатора штату Нью-Йорк і першого кандидата в президенти, який належить до Римсько-католицької церкви. Сміт балотувався у 1928 році. За оцінками, в ході заходу вдалося зібрати 5 мільйонів доларів, які будуть спрямовані на благодійну діяльність Католицької церкви.

У п’ятницю обидва президентські кандидати повернулися до передвиборчої кампанії. Ромні і його напарник Пол Раян виступають у штаті Флорида, Обама промовляю на мітингу у Вірджинії і, відтак, вихідні проведе у президентській відпочинковій резиденції «Кемп Дейвид», що поблизу Вашингтона.

Треті і останні президентські дебати пройдуть у понеділок у Флориді і будуть присвячені зовнішній політиці
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG