Спеціальні потреби

Інавгураційні урочистості у США завершилися балами


Під звуки балади Let's Stay Together у виконанні Дженніфер Гадсон президент Барак Обама і перша леді Мішель Обама виконали спільний танець на одному з двох інавгураційних балах, що відбулися ввечері в понеділок у Вашингтоні.

Мішель Обама розкрила головну таємницю інавгураційного дня коли з’явилася на Балі Головнокомандувача, одягнена в червону сукню від дизайнера Джейсона Ву, який є одним із її улюблених модельєрів і, який, до речі, створив її білу інавгураційну сукню у 2009 році.

Бали - ще одна традиція дня інавгурації, якими завершуються офіційні заходи і, які знаменують початок другого президентського терміну Обами.

Раніше сотні тисяч людей прийшли подивитися на інавгураційні церемонії та урочистості з нагоди повторного вступу Обами на посаду президента.

У вівторок перше подружжя країни прибуде до історичного Національного Собору у Вашингтоні, де візьме участь у молитовній відправі. Це - давня традиція американських президентів, в якій беруть участь лідери релігійних громад зі цілої країни.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG