Спеціальні потреби

Більшість американців на Новий рік пообіцяли дбати про власне здоров’я


Основним пріоритетом для американців (49%) цього року буде «збільшити свої заощадження». Про це свідчать результати опитування Nerdwallet, проведеного у США в грудні 2015 року. Трохи менше опитаних осіб – 44% - обіцяють частіше займатися спортом.

«Тут є очевидний зв’язок між цими двома пунктами, тому що вони обидва стосуються якості життя. Вони обидва – про здоров’я людини: психічне та фізіологічне», - розповів Срікар Джасті з компанії Nerdwallet.

Скласти список резолюцій (обіцянок) на наступний рік – це є традицією в американському суспільстві. За даними бюро економічного аналізу, пересічний американець в середньому відкладає 5% своїх доходів на заощадження. Опитування новорічних резолюцій на 2016 рік показало, що найпопулярнішою обіцянкою була збільшити цю цифру.

Серед інших найпопулярніших обіцянок – проводити більше часу з родиною та друзями (37% респондентів), більше подорожувати (35%), стати більш організованим (третина опитаних).

Соціологи кажуть, що їхні очікування від цього дослідження були інакшими.

«Ми вважали, що більшість опитаних людей вкажуть виплату кредитних карток як пріоритет, - розповів Джасті, - і ці результати є надзвичайно хвилюючими. Багато людей насправді неспроможні виплачувати свої кредити, бо не мають достатньо коштів. Більше пояснення та інформації про те, як ефективно користуватися кредитними картками, як виплачувати борги по кредитках – це те, що абсолютно необхідно американцям».

За словами соціолога, в середньому американці мають близько 15 тисяч доларів боргів на кредитних картках. Утім лише 29% опитаних вважають необхідним цього року виплату кредиток.

Дивіться також: Головним фітнес трендом 2016-го назвали вправи з вагою власного тіла

Головним фітнес трендом 2016-го назвали вправи з вагою власного тіла. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:03:08 0:00

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG