Спеціальні потреби

Місто Лас-Вегас пропонує туристам нові розваги


«Місто гріха» – американський Лас-Вегас почав пропонувати туристам новий вид розваг – денні клуби. Розкішні басейни, де панує атмосфера нічного клубу, відкривають свої двері відвідувачам вже з 11:00 ранку і закриваються лише о 7:00 вечора. Вони приваблюють дедалі більше людей не лише з різноманітних куточків США, але й з усього світу.

Тим часом власники готелів, де розташовані розкішні басейни, сподіваються, що вони відкинуть проблему рецесії на другий план, адже одне водне ліжко може коштувати до 10 тисяч доларів на день.

Найгарячішими місцями Лас-Вегаса тепер є не нічні клуби, а... денні клуби. Люди дедалі частіше обирають відпочинок у басейнах, де танці починаються ще до обіду. Тож відтепер «місто гріха» активно живе 24 години на добу. Ці денні клуби, або як їх ще називають – «ультра-пули», додають розваги багатьом пансіонтам Вегаса.

Стів Винн щойно відкрив один з найшикарніших «ультра-пулів» – пляжний клуб у готелі «Encore», вартість якого склала 68 мільйонів доларів. Експерт з туризму Джонні Джет говорить, що денні клуби є найновішим трендом у Вегасі:

«Сьогодні це називається «денним життям». Вони всі тепер розважаються вдень, і ця ідея була принесена з іспанської Ібіси. Таке можна побачити також у Канкуні, Маямі. Денні «вечірки» стають популярнішими, ніж нічні.

У той час, як денне клубне життя є досить новим феноменом у Вегасі, співвласник пляжного клубу «Encore» Шон Кристі говорить, що воно вже довший час є досить поширеним явищем у Європі:

«Тим, хто об’їздив досить багато місць у світі, це дасть певний присмак Європи. Якщо ви були у Сан-Тропе, Монте Карло, Іспанії чи на пляжах Ніккі в екзотичних місцях, то це як ковток свіжого повітря, коли ви ступаєте сюди. Звичайно, і коли ви бачите тут цих веселих і привітних людей, які відпочивають, спілкуються, п’ють коктейлі і танцюють, то тут певну роль ще й відіграє так званий «вау» фактор.

Коли день підходить до завершення, вечірка пересувається у нічний клуб, що по сусідству. Це – перша такого роду споруда у Лас-Вегасі, де створений зовсім новий вид розваг і відпочинку.

Ветеран ігрової індустрії з 26-річним стажем Гері Селеснер, який є власником «Caesars Palace», говорить, що для «денних розваг» він пропонує як релаксацію, так і активний відпочинок:

«Є кілька типів людей, які приїздять у Вегас і хочуть провести час у басейні. Є такі, які шукають за пляжними вечірками, а є й такі, хто хоче просто розслабитися і ні про що не думати. Тож наша перевага в тому, що тут вони можуть знайти як басейни, де панує атмосфера святкування, так і басейни, куди можна просто прийти, щоби розслабитися і забути про все на світі».

Стів Занелла, віце-президент з маркетингу для «MGM Grand», говорить, що рецесія свого часу сильно позначилася на житті Вегаса, але тепер все повертається на свої місця:

«Рецесія сильно вдарила по Вегасу, але ми вже оговтуємося від цього. Таке враження, ніби ми опустили ціни до найнижчого рівня і зараз тут можна знайти багато звабливих пропозицій. Ми виходимо до людей і робимо все можливе, щоби вони зайшли до нас. Як не крути, а Вегас все ще є тим місцем, де вам хочеться провести час. Це як ігровий майданчик, щоправда для дорослих. Тож люди приїжджають постійно, і зараз можна знайти багато хороших пропозицій, особливо влітку».

Цього року готелі у Вегасі дають досить конкурентноспроможні пропозиції, адже місто, після досить глибокої рецесії, намагається повернутися до звичного життя.

Інше за темою

XS
SM
MD
LG