Спеціальні потреби

Майже мільйон дітей Сахельського регіону Африки недоїдають


Майже мільйон дітей Сахельського регіону Африки недоїдають
Майже мільйон дітей Сахельського регіону Африки недоїдають

ЮНІСЕФ не виключає, що чимало з них можуть померти від голоду чи стануть інвалідами. Організація закликає негайно зібрати 67 мільйонів доларів, аби надати цим дітям спеціальне рятувальне терапевтичне годування.

За словами ООН, нестача їжі і затяжні посухи в Сахельському регіоні загрожують життю 23 мільйонів людей, серед яких найбільш вразливими є діти. Вже кілька десятиліть поспіль тут страждає населення таких країн як: Буркіна-Фасо, Чад, Малі, Нігер, Мавританія, Сенегал та Камерун.

Експерти кажуть, що криза з харчами у цьому році обіцяє бути однією з найбільших. І грошей на боротьбу з нею поки не зібрали. Із 120 мільйонів доларів, необхідних для впровадження гуманітарних програм в тому регіоні, ЮНІСЕФ наразі вдалося зібрати лише дев’ять. Якщо необхідна сума так і не назбирається у найкоротші терміни, тоді їжу доведеться переправляти не морем, а літаком. І витрати на авіатранспорт будуть майже у 30 разів більшими.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG