Спеціальні потреби

88 відсоткам українців соціологічні опитування не цікаві


Ураїнцям соціологічні опитування не цікаві
please wait

No media source currently available

0:00 0:03:25 0:00
Direct link

Ураїнцям соціологічні опитування не цікаві

в Україні розгорнулася "війна" між справжніми соціологами та шахраями, які друкують дані іноді не проводячи ніяких досліджень
За два тижні до парламентських виборів - шпальти українських видань рясніють різноманітними рейнтингами. Десятки соціологічних служб навипередки прогнозують результат майбутніх виборів.

Часто цифри настільки різняться, що змушують сумніватися у якості таких прогнозів. Деякі експерти кажуть, що в Україні розгорнулася "війна" між справжніми соціологами та шахраями, які друкують дані іноді не проводячи ніяких досліджень.

Минулого понеділка у рамках нашої рубрики Тема Тижня ми запитали наших глядачів, Чи довіряєте ви результатам соціологічним досліджень під час парламентської виборчої кампанії 2012?

Лише 7 відсотків з тих проголосував на нашій веб сторінці довіряють даним соціологічних досліджень. Переважна більшість - 88 відсотків респондентів - не вірять їм, а ще 5 відсотків - вибрали не визначились із відповіддю.
Рейтинги - це лише спосіб маніпуляції. Якщо ви не в штабі якогось клоуна, то не витричайте час їх читати
користувач з Фейсбука Сергій Власов

Протягом тижня, тема довіри до соціологів була предметом дискусій на нашому вебсайті та на сторінці Час-Тайму у мережі Фейсбук.

"Рейтинги - це лише спосіб маніпуляції. Якщо ви не в штабі якогось клоуна, то не витричайте час їх читати" - вважає користувач з Фейсбука Сергій Власов.

"Такі прогнози потрібні лише зацікавленим політикам", - пише нам Віктор Чорногуз.

"Вірно сказано - це все «прогнози соціологів» а не незалежні соціологічні дослідження", - каже Ігор Єгоров з Горлівки.

Беріть участь у голосуванні та діліться з нами своїми міркуваннями. Також запрошуємо до дискусії на сторінці «Голосу Америки» у мережі Facebook. Результати опитування та найцікавіші коментарі будуть оголошені у недільному випуску програми Час-Time.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG