Спеціальні потреби

Обама провів переговори у Білому домі з прем’єром Великобританії Дейвидом Камероном


В ході зустрічі у Вашингтоні, президент Барак Обама і прем’єр-міністр Великобританії Дейвид Камерон зосередили увагу на становищі в Сирії. Камерон відвідав Вашингтон після розмов у п’ятницю з президентом Росії Володимиром Путіним на тему політичних змін з метою покладення краю збройному конфлікту в Сирії.

Сполучені Штати і Росія хочуть влаштувати міжнародну конференцію в Женеві, щоб чинити тиск на президента Сирії Башара аль-Асада і повстанців, які хочуть усунути його від влади, для мирного врегулювання.

Сирійський урядл поки що не відповів на пропозицію, а головна опозиційного угруповання вимагає, щоб будь-яка угода унеможливила Асаду залишитися на посаді.

Представники Білого дому кажуть, що Обама і Камерон обговорили також заплановані на наступний місяць наради Великої вісімки в Північній Ірландії, питання торгівлі та боротьби з тероризмом.

У понеділок прем’єр-міністр Камерон матиме зустріч з представниками Федерального бюро розслідувань і відвідає Бостон, щоб довідатись, чого Великобританія може навчитися з досвіду США у відповідь на бомбові вибухи, скеровані проти учасників і спостерігачів марафону в Бостоні.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG