Спеціальні потреби

Батько захищає доньку; Трамп вступився за Іванку


Іванка Трамп
Іванка Трамп

Президент Трамп вступився за свою доньку Іванку, яка ненадовго зайняла місце президента, коли той мусив вийти, щоб провести зустрічі з главами держав в двосторонньому форматі.

​Ряд політиків та спостерігачів розкритикували участь Іванки у зустрічі замість батька, яка зайняла місце між президентом Китаю Сі Цзіньпіном та прем’єр-міністром Великобританії Терезою Мей.

Так, наприклад, конгресмен з Каліфорнії Тед Ліу зазначив у Twitter: «За прикладом Іванки Трамп, я спитаю у спікера Раяна, чи може мій син замість мене взяти участь в слуханнях Комітету з закордонних справ Палати представників»

П​резидент Трамп вступився за доньку: «Коли я полишив конференц-залу для коротких зустрічей з Японією та іншими країнами, я просив Іванку зайняти місце. Це - стандартно. Анґела М. Погоджується!», - зазначив президент Трамп у Twitter, очевидно, апелюючи до Анґели Меркель.

Він також припустив, що до Гілларі Клінтон поставились би інакше, якщо вона таке зробила: «Якщо Челсі Клінтон би попросили побути на засіданні замість її матері, в той час як мати віддавала нашу країну, фейкові новини би закликали: Челсі на Президента!»

«Іванка Трамп була в складі американської делегації, так роблять і інші делегації, - сказала Меркель ЗМІ, зазначивши - загальновідомо, що вона працює в Білому домі і бере участь в деяких ініціативах», - повідомляє Associated Press.

Лідери країн G20 справді перебувають у супроводі своїх співробітників на таких зустрічах і, коли керівники держав виходять, їх місце, зазвичай, займає хтось з команди. Іванка Трамп є неоплачуваним радником свого батька.

Дивіться також: Трамп написав у Твіттері, що не обговорював питання санкцій з Путіним

Трамп написав у Твіттері, що не обговорював питання санкцій з Путіним. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:01:13 0:00

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG