Спеціальні потреби

Трамп у 2020 році балотуватиметься на другий термін президентства


Дональд Трамп цього тижня оголосить про плани балотуватися у 2020 році на другий термін у президентському кріслі.

Про це повідомляє на своєму веб-сайті новин консервативний журналіст і блогер Метт Драдж.

Президент Трамп планує призначити свого колишнього радника з питань цифрових медіа Бреда Парскейла керівником передвиборчої кампанії. Парскейл нині очолює групу прихильників Трампа під назвою «Політика Америки понад усе», повідомила кампанія у заяві, яку оприлюднила невдовзі після появи інформації на сайті Джраджа.

Трамп планує «приголомшити політичний» світ оголошенням про свій намір балотуватися на переобрання всього 13 місяців після приходу до влади у січні 2016 року. Одначе, як повідомляє Джрадж, його рішення не є несподіванкою.

Він неодноразово заявляв про те, що буде президентом США протягом 8 років і виповнив та передав усі відповідні документи щодо створення передвиборчої кампанії Федеральній виборчій комісії ще у січні минулого року – того самого місяця, що склав президентську присягу.

Дивіться також: Дослідження: У чому секрет довгожителів, які зберігають ясність розуму?

Дослідження: У чому секрет довгожителів, які зберігають ясність розуму? Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:01:59 0:00



  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG