Спеціальні потреби

Президент Трамп пожертвує мільйон доларів з власних коштів для подолання наслідків «Гарві»


Дональд Трамп поки що не вирішив, на рахунок якої організації він переведе ці гроші



Президент США Дональд Трамп пообіцяв пожертвувати 1 мільйон доларів з власних коштів для подолання наслідків урагану «Гарві».

Про це в ході брифінгу для преси в четвер повідомила прес-секретар Білого дому Сара Сандерс.

За її словами, президент поки що не вирішив, на рахунок якої організації він переведе гроші. Прес-секретар заявила, що Трамп настійно просив її дізнатися у журналістів під час прес-конференції, яким організаціям найбільше необхідна допомога, оскільки вони висвітлювали діяльність різних груп і їх зусилля з надання допомоги.

«Як я вже сказала, він пообіцяє, ймовірно, мільйон доларів зі своїх особистих грошей, щоб допомогти людям з Техасу і Луїзіани», - зазначила Сандерс.

У четвер на брифінгу для преси в Білому домі з низкою заяв про те, як влада США справляються з подоланням наслідків урагану, виступив і радник президента з внутрішньої безпеки США Том Боссерт.

За останніми даними, від урагану «Гарві» постраждали близько 100 тисяч будинків, розповів журналістам Боссерт. За його словами, в самий найближчий час адміністрація Дональда Трампа направить до Конгресу США запит на виділення додаткових коштів для подолання наслідків урагану.

Віце-президент США Майкл Пенс, який перебував у місті Корпус-Крісті, штат Техас, заявив, що президент Трамп відвідає в суботу місто Г'юстон, яке серйозно постраждало в результаті повеней, викликаних ураганом «Гарві».

Дивіться також: Вибух на затопленому хімічному заводі: ситуація залишається напруженою

Вибух на затопленому хімічному заводі: ситуація залишається напруженою. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:02:42 0:00

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG