Спеціальні потреби

Жінки, які звинуватили Біла Клінтона у згвалтуваннях, дали прес-конференцію з Трампом


Дії є промовистішими за слова. Трамп сказав щось погане, а Біл Клінтон мене згвалтував, а його дружина Гілларі - мені погрожувала
Хуаніта Броаддрік, яка звинуватила Біла Клінтона у згвалтуванні

На президентських дебатах, які сьогодні відбудуться у США, будуть присутні три жінки, які у різні часи звинуватили чоловіка Гілларі Клінтон Біла у згвалтуваннях. Іншим гостем дебатів буде жінка проти якої Гілларі Клінтон виступала у суді, у якості захисника підозрюваного у згвалтуванні цієї жінки, коли тій було 12 років. Перед дебатами Трамп дав спільну прес-конференцію із усіма 4-ма жінками.

Коротка спільна прес-конференція відбулась після оприлюднення відео від 2005-го року у якому Трамп дозволяє собі брудні висловлювання щодо жінок.

Повідомляється, що усі 4 жінки - Хуаніта Броаддрік, Кейтлін Віллі, Кейті Шелтон та Пола Джонс (Juanita Broaddrick, Kathleen Willey, Kathy Shelton and Paula Jones - прим. ГА)- також будуть присутні у ході президентських дебатів.

Гілларі Клінтон виступала державним захисником чоловіка, якого звинувачували у згвалтуванні Шелтон у 12-річному віці. Підозрюваний у згвалтуванні зрештою пішов на угоду зі слідством та визнав вину за іншою статтею

Звинувачення Біла Клінтона у сексуальних злочинах проти жінок не є новими. Броаддрік звинуватила Біла Клінтона у згвалтуванні у 1978-му році, коли той перебував на посаді генпрокурора штату Арканзас. Джонс - судилась із Клінтоном з приводу сексуальних домагань, справу було полагоджено за згодою сторін.Віллі звинувачувала Клінтона у сексуальних домаганнях під час перебування Клінтона на посаді президента.

Сама Гілларі Клінтон виступила державним захисником чоловіка, якого звинувачували у згвалтуванні Шелтон у 12-річному віці. Підозрюваний у згвалтуванні зрештою пішов на угоду зі слідством та визнав вину за іншою статтею.

Усі жінки заявили, що підтримують Трампа, попри його власні заяви щодо жінок.

"Дії є промовистішими за слова. Трамп сказав щось погане, а Біл Клінтон мене згвалтував, а його дружина Гілларі - мені погрожувала", - заявила Хуаніта Броаддрік.

"Не думаю, що це можна порівнювати", - сказала Броадрік.

Дивіться також: Однопартійці та партнери в один голос засуджують Трампа після оприлюднення скандальної плівки

Інше за темою

XS
SM
MD
LG