Спеціальні потреби

Кількість жертв аварії тайванського літака збільшилась до 38 осіб


Пошуки біля місця катастрофи літака
Пошуки біля місця катастрофи літака

В суботу вранці пошукові бригади видобули тіла ще трьох осіб з річки Цзилун, що на Тайвані. Це збільшує кількість загиблих у результаті аварія літака TransAsia Airways до 38 осіб. Невідома доля ще п’яти осіб, які були на борту літака. 15 осіб вижили.

Експерти заявили в п’ятницю, що два двигуни не змогли надати літаку ATR 72-600 достатньої сили для підняття в повітря, в результаті чого в середу вранці, незабаром після старту з аеропорту Соншань у Тайбеї літак упав у річку.

Службовці Ради безпеки авіації Тайваню заявили на прес-конференції в п’ятницю, що записи з «чорних скриньох» виявили, що правий двигун літака відмовив через 37 секунд після старту. Тоді один з пілотів вимкнув лівий двигун літака – правдоподібно помилково – після чого намагався його знову завести.Однак літак упав перед тим, як пілотові вдалося завести двигун. Пілотові вдалося ще повідомити диспетчерів, що двигун літака не працює.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Відео - найголовніше

Підсумки візиту держсекретаря Блінкена до Києва. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:04:47 0:00
XS
SM
MD
LG