Спеціальні потреби

Керрі пояснив, коли США та їх союзники у Перській затоці будуть готові до переговорів по Сирії


США та їх країни-союзники у Перській затоці внесли «ясність» у те, що повинно передувати першим крокам в переговорах, які можуть призвести до політичного врегулювання конфлікту в Сирії. Про це повідомив Держсекретар США Джон Керрі.

Він виступив із заявою в Ер-Ріяді після переговорів з керівниками Саудівської Аравії та представниками інших країн-членів Ради зі співробітництва держав Перської затоки.

Саудівська Аравія, Іран і США відносяться до числа країн, що складають групу підтримки, що сприяє розпочатому з ініціативи ООН процесу переговорів

Керрі сказав, що досягнута домовленість про те, що Міжнародна група на підтримку Сирії проведе свою нараду «відразу ж» після першого раунду організовуваних ООН переговорів щодо Сирії, які повинні початися наступного тижня в Женеві.

«Ми хочемо, щоб процес зрушив з мертвої точки», - сказав Керрі, зазначивши, що процес політичних перетворень в Сирії «став реальністю».

Саудівська Аравія, Іран і США відносяться до числа країн, що складають групу підтримки, що сприяє розпочатому з ініціативи ООН процесу переговорів.

Дивіться також: "Віддати наказ міг особисто Путін" та інші знахідки розслідування вбивства Литвиненка

"Віддати наказ міг особисто Путін" та інші знахідки розслідування вбивства Литвиненка. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:05:19 0:00

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG