Спеціальні потреби

New England Patriots виграли Супербоул-2017


Команда здобула вражаючу перемогу, побивши цілу низку рекордів НФЛ



Команда New England Patriots виграла Супербоул в першому за всю історію Національної футбольної ліги фінальному матчі з овертаймом, зумівши подолати розрив в 25 очок і перемігши команду Atlanta Falcons з рахунком 34:28.


Ця перемога стала рекордним, п'ятим тріумфом New England Patriots на Супербоулі з тих пір, як в кінці 1960-х об'єдналися стара НФЛ і Американська футбольна ліга.

Patriots, в третій чверті відставали з рахунком 28: 3. Проте до кінця матчу взяли рішучий реванш, кульмінаційними моментами якого стали вражаючий тачдаун Джеймса Вайта і пас квотербека Тома Брейді Денні Амендолі, який на останній хвилині основного часу довів рахунок до - 28:28.


Під час овертайму команда Нової Англії заволоділа м'ячем і методично марширувала полем, поки Вайт не зробив свій третій тачдаун, завершивши самий вражаючий камбек в історії Суперболу. Жодній команді ще не вдавалося відігратися при відставанні більш ніж в 10 очок.

Президент Дональд Трамп після матчу написав в Twitter»: «Том Брейді, Боб Крафт (власник команди) і Тренер Бі - абсолютні переможці! Вау!»



У Бостоні після вражаючої перемоги фанати вийшли на вулиці, перетворивши райони міста в арену масштабних святкувань. Мер міста оголосив, що у вівторок пройде парад на честь перемоги «рідних» Patriots.

Дивіться також: Скільки коштує реклама під час цьогорічного фіналу гри Супербоул?

Скільки коштує реклама під час цьогорічного фіналу гри Супербоул? Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:02:10 0:00

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG