Спеціальні потреби

Проросійські сепаратисти застрелили у засідці сімох українських військових


До Києва прибув міністр закордонних справ Німеччини Штайнмаєр
До Києва прибув міністр закордонних справ Німеччини Штайнмаєр
У вівторок різко загострився конфлікт в Україні після того, як проросійські сепаратисти здійснили засідку на колону українських броньованих машин, вбиваючи сімох військовослужбовців. Семеро солдатів отримало поранення.

Міністерство обророни України повідомило, що група із 30 бойовиків, яких названо «терористами», атакувала колону броньованих машин неподалік села Октябрське, що за 20 кілометрів від Краматорська.

Інцидент стався в час, коли міністр закордонних справ Німеччини прибув в Україну, надіючись на роз’язку кризи шляхом переговорів.

Після прибуття до Києва Франк-Вальтер Штайнмаєр сказав, що він надіється, що спонсорований урядом «круглий стіл» цього тижня, за участі українських політиків і представників громадськості з усієї країни, допоможе у роззброєнні проросійських сепаратистів перед проведенням президентських і місцевих виборів, які заплановані на 25 травня.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в YouTube

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в YouTube

XS
SM
MD
LG