Спеціальні потреби

Продажі у США в передсвятковому сезоні – найвищі за 6 років – звіт


Продажі у США в передсвятковому сезоні 2018 року (1 листопада – 24 грудня) зросли на 5,1 відсотка до більш ніж 850 мільярдів доларів, йдеться у звіті Mastercard. Це найбільше зростання за шість років. Звіт охоплює і фізичну, і онлайн-торгівлю.

Напередодні компанія Amazon.com Inc заявила про «рекордний» сезон продажів.

Дані показали, що нестабільність ринку через уповільнення глобального зростання та політичні суперечки в Вашингтоні не вплинули на довіру споживачів.

Низький рівень безробіття та зростання заробітної плати сприяли позитивним споживчим настроям, які в жовтні досягли найвищого рівня за останні два десятиліття.

Інтернет-продажі продемонстрували значний приріст, збільшившись на 19,1 відсотка, повідомляє звіт SpendingPulse, опублікований аналітичною групою Mastercard.

На відміну від цього, продажі в магазинах знизилися на 1,3 відсотка після двох років помірного зростання, в основному через закриття магазинів. Але продажі в Інтернеті зросли на 10,2% для цієї групи.

Продажі одягу зросли на 7,9% (найвищий показник за майже десятиліття), товарів для домашнього ремонту – на 9%, натомість електроніки та приладів – упали на 0,7%.

Дивіться також: Карколомний підрахунок аналітиків щодо різдвяних витрат американців

Карколомний підрахунок аналітиків щодо різдвяних витрат американців. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:00:46 0:00

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG