Спеціальні потреби

79% обирали би чесних до Ради


Чи буде такий критерій, як чесність депутата, визначальним для вас при голосуванні на майбутніх виборах?
Питання Теми тижня
Н а нашій веб-сторінці ми запитали у вас: Чи буде такий критерій, як чесність депутата, визначальним для вас при голосуванні на майбутніх виборах?

Ось як розділились думки учасників опитування:

Так - 79%

Ні - 21%

Не знаю - 0%


Обговорення Теми тижня також пройшло на сторінці Української служби Голосу Америки на сайті Facebook. Наведемо декілька цитат з обговорення:

"Чесніть є єдиним критерієм" - вважає Олександр Янковський з Сімферополя

"Чесність і політика - це речі не сумісні. Нема жодного політика в світі, про якого можна сказати що він чесний. Тому чесність не може бути критерієм на виборах" - заперечує йому Віктор Магно зі Львова

"На жаль, зараз немає таких депутатів у верхівці, про яких можна було б сказати, що вони чесно будуть відстоювати позицію громадян та працювати на те, щоб покращити життя в країні... прикро - немає з кого голосувати" - вважає Саша Єльцов з Хмельницька

Нагадуємо, що щонеділі найцікавіші коментарі з приводу Теми тижня озвучуються в ефірі Голосу Америки.

Якість роботи депутатів Верховної Ради України останнім часом скурпульозно дослідчували представники громадського руху «Чесно».

За критерії оцінки депутатських чеснот було взято, зокрема, непричетність до корупційних дій, особисте голосування у парламенті, незмінність політичної позиції, прозорість задекларованих доходів тощо.

За оцінками активістів об’єднання лише троє з 450-ти депутатів пройшли тест на чесніть - ними стали Микола Томенко та Олександр Гудима з БЮТ і Володимир Лановий з НУНСу.

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в YouTube

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в YouTube

XS
SM
MD
LG