Спеціальні потреби

Підлітки в США та Японії визнають залежність від телефонів


Близько половини підлітків у США та Японії кажуть, що вони не можуть відірватися від своїх мобільних пристроїв.

Згідно дослідженню Анненбергської школи зі зв'язків та журналістики Університету Південної Каліфорнії в Лос-Анджелесі, підлітки кажуть, що вони є залежними, і що їхні пристрої є джерелом найбільшого конфлікту між ними та батьками.

"Сьогодні однією з найгірших речей, що може трапитися з нами, є: "О, я забула свій телефон вдома", - каже Аліса Колдвелл, студентка американської школи в Японії.

Під час дослідження "Нова норма: батьки, підлітки та цифрові пристрої" було опитано 1,200 американців та 1,200 японців. Дослідження було випущене на Глобальній конференції USC-2017 у Токіо.

Що ж до батьків - вони погоджуються. Більшість японських та американських батьків заявили, що їхні діти-підлітки занадто багато використовують мобільні пристрої. Близько 60 відсотків американських та японських батьків заявили, що вірять, що їхні діти залежні. Але це стосується і батьків: більш ніж один з трьох японських батьків та один з чотирьох американських батьків заявили, що вони також почуваються залежними від мобільних пристроїв.

Дивіться також: 15 мільйонів доларів отримає розробник найкращого додатку для планшета, що навчить дитину читати, писати й рахувати

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG