Спеціальні потреби

Відбувся похорон убитого губернатора пакистанської провінції Пенджаб


Похорон губернатора Пенджабу в Лахорі
Похорон губернатора Пенджабу в Лахорі

У пакистанському місті Лахор поліцію приведено до стану готовності у зв’язку з прибуттям великої кількості людей на похорон губернатора провінції Пенджаб. Губернатора вбив один з його особистих охоронців.

Прем’єр-міністр Юсуф Раза Гілані доручив влаштувати державний похорон Салмана Тасіра. Похоронна церемонія відбулася в будинку губернатора в Лахорі. Поліція патрулювала вулиці, а вартові зайняли стратегічні позиції в місті та в його районі.

Тасіра застрелено у вівторок в Ісламабаді. Запідозрена у злочині особа визнала, що вбила губернатора з приводу його опозиції до спірного мусульманського закону про блюзнірство.

Міністр внутрішніх справ Пакистану Рехман Малік заявив, що відбувається слідство для встановлення того, чи нападник діяв самостійно, чи був учасником ширшої змови або організації.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Відео - найголовніше

МВФ: Важливо, щоб українські біженці повернулись. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:00:25 0:00
XS
SM
MD
LG