Спеціальні потреби

У Пакистані у двох пожежах загинуло понад 260 людей


У результаті пожеж на двох фабриках у Пакистані загинуло понад 260 людей. Пакистанські офіційні особи повідомили, що 236 людей загинули у південнопакистанському місті Карачі, коли пожежа охопила фабрику одягу. Багатьох із загиблих знайдено у підвалі фабрики. Поліція каже, що не було аварійних виходів.

Поранені робітники кажуть, що вони не могли занйти виходу і вискакували через вікна, у результаті чого в них поламані кістки. Над деякими частинами будинку й далі піднімається дим, хоча з часу пожежі минуло кілька годин.

Причина пожежі поки що невідома. Поліція каже, що намагається знайти власників фабрики.

Карачі – це найбільше пакистанське місто і центр комерції.

Тимчасом у східнопакистанському місті Лахор загинуло щонайменше 25 людей, які опинилися в пастці в охопленій пожежею фабриці взуття. Представники місцевих органів влади кажуть, що пожежу спричинив несправний генератор.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Розсилка

Відео - найголовніше

Реакції західних експертів на саміт BRICS. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:07:19 0:00
XS
SM
MD
LG