Спеціальні потреби

Обама до Всесвітнього Дня біженців згадав Україну


«Це той момент, коли ми маємо бути якомога більш щедрими та продуктивними, аби задовольнити потреби біженців», - сказав Обама.

Президент США Барак Обама згадав Україну у промові з нагоди Всесвітнього дня біженців і закликав американців більше допомагати тим, хто найбільше цього потребує.

«Цьорічне відзначення знаменується світовим рекордом кількості людей, що змушені були лишилити свої домівки, 60 мільйонів осіб втратили дім через війни, насильство, переслідування. Число переміщених та вразливих осіб зростає віl Сирії до Іраку, від Бурми до Бурунді, від Південного Судану до України», - зазначив Президент Сполучених Штатів Америки.

Прийшов час згадати про традицію нашого народу допомагати найбільш незахищеним. Це той момент, коли ми маємо кинути собі виклик і бути якомога більш щедрими та продуктивними, аби задовольнити їхні потреби.

«Як найбільший глобальний донор гуманітарної допомоги, США підтримують програми, що передбачають забезпечення водою, їжею, дахом над головою, медикаментами біженцям та іншим переміщеним особам», - сказав президент США.

Барак Обама також подякував за роботу усім працівникам гуманітарних місій та американським родинам, що допомагають потребуючим у світі.

Дивіться також: Буш-3. Чим Джеб відрізняється від батька та брата

Буш 2.0 Чим Джеб відрізняється від Джорджа. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:03:48 0:00

XS
SM
MD
LG