Спеціальні потреби

Обама вже рік варить пиво у Білому Домі


Обама вже рік варить пиво в Білому Домі
please wait

No media source currently available

0:00 0:02:21 0:00
Direct link

Обама вже рік варить пиво в Білому Домі

На хвилі популярності домашнього пивоваріння серед американців, Обама придбав міні пивоварню.

У суботу стали відомі рецепти пива, яке варить сам Барак Обама. Виявляється, що президент полюбляє медовий портер та медовий темний ель
Міні пивоварню Обама придбав ще минулого року і вже встиг почастувати власним хмільним пивцем гостей під час святкування Дня Святого Патрика та Суперболу.
Першим про хобі Обами розповів кухар Білого Дому Сем Кес.

"Ми запитали істориків і вони підтвердили, що це вперше алкоголь виробляють просто у Білому Домі. Збереглися свідчення, що під час Сухого Закону, тут його пили, але роблять – вперше! Сподіваємося, що ця традиція проживе довго!", - розповів кухар Білого Дому.

За словами Сема, Обама сам обрав інгредієнти та сплатив за пивоварню із власної кишені, після чого передав роботу над ідеями досвідченим кухарям.

"Ось він пивний підвальчик Білого Дому. Думаю, камери це бачать вперше. А ось медовий портер та медовий ель. Ми слідкуємо за тим як відбувається бродіння, скільки бульбашок і визначаємо, коли час для фільтрування", - каже Сем.

Нажаль, відтворити смак напоїв створених Обамою може бути складно. Головним інгредієнтом є мед з власної пасіки Білого Дому.

"Це справді класне пиво. Я це кажу абсолютно щиро. Добре, якби всі могли його спробувати, але партії у нас дуже маленькі", - завершує екскурсію Сем Кес.

Асоціація домашніх пивоварів США зараз налічує 28 385 осіб і мабуть Обама точно зможе стати президентом цього клубу, якщо вибори восени закінчаться для нього поразкою. Продаж власного пива, в такому разі, міг би стати новим бізнесом Нобелівського Лауреата.

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG