Спеціальні потреби

Обама завершує африканське турне дводенним візитом до Танзанії


Танзанія
Танзанія
Президент Барак Обама прибув у понеділок до Танзанії, що є його останньою зупинкою в рамках тижневого турне трьома країнами Африки.

В аеропорту Дар-ес-Салам американського президента і його сім’ю привітали президент Танзанії Джакайя Кіквете та група танцюристів і барабанщиків.

У ході дводенного візиту заплановані переговори Обами з Кіквете, зустріч з лідерами ділових кіл та виступ на форуму виконавчих директорів бізнесу.

Танзанія є однією з восьми країн, які беруть участь в ініціативі, оголошеній президентом Обамою у неділю, покликаній для сприяння виробництву електроенергії в африканських країнах, що знаходяться на південь від Сахари.

Під час промови у Кейптауні, президент США з’ясував деталі програми, яка передбачає виділення 7 мільярдів доларів на розвиток електроенергетики в регіоні.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG