Спеціальні потреби

Нетаньягу вчетверте зустрічається з президентом Трампом


Дональд Трамп заявив, що можливо відвідає Ізраїль для відкриття посольства США у Єрусалимі. Посольство планують відкрити вже у травні до 70-ї річниці створення держави Ізраїль

У понеділок у Білому домі президент США та перша леді приймали прем'єр міністра Ізраїлю Беньяміна Нетаньягу і його дружину Сару. Це вже четверта особиста зустріч політиків з часу інавгурації Дональда Трампа в січні 2017 року. Серед головних тем - іранське питання та мирні переговори між Ізраїлем та палестинцями.

Президент Трамп заявив, що пишається своїм рішенням перенести посольство США у Єрусалим і вважає це пришвидшить встановлення миру на Близькому Сході.

Всього за кілька годин до зустрічі в Білому домі на Нетаньягу, політична кар'єра якого виявилася під загрозою через розслідування з питання про корупцію, обрушилася новина про те, що його колишній помічник готовий виступити свідком з боку обвинувачення в рамках одного з розслідувань. Сам Нетаньягу заперечує свою причетність до будь-яких корупційних схем.

Дивіться також: Як виявити і видалити комп'ютерного бота

Як виявити і видалити комп'ютерного бота. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:02:17 0:00

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG