Спеціальні потреби

Акторка подала до суду на автора фільму «Невинність мусульман»


Американська актриса Сінді Лі Гарсія подала в суд на одного з авторів фільму «Невинність мусульман», який став причиною масових протестів.
У своєму позові, який був внесений в середу в один із судів Лос-Анджелеса, Гарсія звинуватила автора фільму Накула Басель Накула в тому, що він обманув її, завіривши, що вона буде грати в пригодницькому фільмі, сценарій якого розгортається в стародавньому Єгипті.

За її свідченням, оригінальний діалог акторів був згодом замінений на студійний запис, в якій містилися образи на адресу пророка Мухаммеда.

Як заявила Гарсія, після оприлюднення фільму в Інтернеті, вона отримала погрози і тепер не може зустрічатися з членами своєї сім'ї, побоюючись, що їм також може загрожувати небезпека.

Серед відповідачів за її позовом названий також портал YouTube, на якому розміщений трейлер скандального фільму. Гарсія вимагає зняття трейлера з сайту, заявляючи, що її право на приватне життя було порушене.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG