Спеціальні потреби

У Мексиці загинув лідер наркокартелю «Зетас»


За повідомленням влади Мексики, лідер впливового наркокартелю «Зетас» Еріберто Ласкано був вбитий у неділю під час перестрілки в прикордонному північному штаті Коауїла. Одначе, штатний прокурор сказав, що озброєні нападники вдерлися у будинок, де лежало його тіло, і викрали його.

За словами представника командування ВМС Мексики, встановлено особу загиблого на підставі проведеного комплексу судмедекспертиз.

Угруповання «Зетас» вважається одним з найбільших наркокартелів Мексики, відоме своїми звірствами - вони відрізають голови та кінцівки своїм ворогам.

Сполучені Штати пропонували 5 мільйонів доларів винагороди кожному, хто надасть інформацію, що призведе до арешту Ласкано.

Десятки тисяч людей було вбито в Мексиці з часу коли президент країни Феліпе Кальдерон почав військовий наступ на наркокартелі в 2006-му році.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG